Dobrodošli na sajt www.wolf.rs

WOLF INTER EXPORT D.O.O. vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja ovog sajta, a prema navedenim Uslovima kupovine i isporuke koje možete pronaći i detaljno pročitati na dnu svake stranice ovog web sajta.

POVRAĆAJ – ODUSTANAK I ZAMENA (POVRAT ROBE)

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da Vam broj obuće ne odgovara ili iz bilo kog razloga želite da odustanete od kupovine, rok za odustanak je 14 dana od dana preuzimanja artikla.
U slučaju odustanka od kupovine imate pravo da poručeni artikal zamenite za drugi ili da Vam bude vraćen novac.

Da biste ostvarili neko od prava prilikom vraćanja kupljenog proizvoda naručena roba ne sme biti upotrebom oštećena ili pohabana, mora biti vraćena u originalnoj ambalaži, uz priloženi račun, potpisani nalog za ispravku, kao i popunjen obrazac za odustanak. U slučaju odustanka od kupovine Potrošač snosi direktne troškove povraćaja robe. Ukoliko se opredelite da u zamenu poručite drugi artikal, takođe snosite samo direktne troškove povraćaja robe, dok mi snosimo troškove dostave novog artikla.

Ukoliko ste se odlučili da izvršite zamenu ili da odustanete od kupovine, potrebno je da nas obavestite pozivom na broj 011/2271128 ili nam pošaljite e-mail na adresu: jkmprofit@gmail.com kako bi dobili potrebne instrukcije vezano za zamenu ili povrat sredstava.

Kupljeni proizvod zajedno sa potrebnom dokumentacijom možete poslati putem kurirske službe koju sami odaberete, na adresu:
„JKM PROFIT D.O.O.“ Beograd,
Ul. Jurija Gagarina 151a, I sprat, lokal 69
11 070 Novi Beograd

Nakon preuzimanja vraćenog artikla u roku od 5 radnih dana od od dana prijema vraćenog artikla biće Vam poslat drugi artikal u zamenu ili vraćen novac na tekući račun. Povrat novca kupcu koji nema otvoren tekući račun izvršiće se elektronskim putem poštanskom uputnicom u roku od 7 dana od dana prijema povrata pošiljke. Povraćaj srestava se vrši iskljucivo na gore navedeni način i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

NAPOMENA: U cilju da što lakše utvrdite odgovarajuću veličinu obuće za koju ste se opredelili na našem sajtu smo naveli dužinu stopala u cm koja odgovara veličini brenda SHE WOLF.