Dobrodošli na sajt www.wolf.rs.

WOLF INTER EXPORT vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja ovog sajta, a prema navedenim Uslovima kupovine i isporuke koje možete pronaći i detaljno pročitati na dnu svake stranice ovog web sajta.


ISPORUKA

Poručeni artikli putem interneta biće Vam isporučeni posredstvom kurirske službe (trećeg lica) i to najkasnije u roku od 5 radnih dana od dana kada Vam potvrdimo porudžbinu.
Kuriska služba (eksterna firma koja vrši dostavu robe), pošiljke donosi radnim danima na adresu za isporuku u vremenskom periodu do 19h.

Molimo Vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku.

Uručenje pošiljke od strane kurira se obavlja narednog radnog dana od dana prijema pošiljke do 19h. Ukoliko se pošiljka iz opravdanih razloga(na pr. primilac pošiljke odsutan)ne uruči na označenoj adresi koju je naveo potrošač u porudžbenici, kurir ostavlja "Izveštaj o prispeću pošiljke" sa podacima gde (najbliža isporučna pošta) i do kada se može preuzeti pošiljka. Rok čuvanja pošiljke je 5 radnih dana u isporučnim poštama neračuinajući dan prijema i otpreme pošiljke. Ova usluga se ne naplaćuje.

Posebne pogodnosti u vezi uručenja pošiljke:

Besplatan poziv korisničkog servisa kurirske službe na : 0800 100 808

SMS poruka obaveštenja se dostavlja primaocu ukoliko se naznači mobilni broj primaoca kao najava da će mu kurir tog dana doneti pošiljku i time se smanjuje mogućnost da se primaocu pošiljka ne uruči u prvom pokušaju. Ukoliko se to ipak desi, pošiljka se besplatno čuva narednih 5 dana u najbližoj pošti, a korisnik se o tome obaveštava SMS-om. Ukoliko primalac ne podigne pošiljku u roku od 5 dana ista se vraća pošiljaocu.

Kao komparativna prednost u cilju efikasnije uručenja stoji obaveza kurira da prilikom pokšaja dostave na naznačenoj adresi, ukoliko je naznačena kontakt osoba i broj telefona, kontaktiraju naznačenu osobu i sa primaocem dogovore uručenje pošiljke.

Ukoliko ne podignete artikal ni u naznačenom periodu, artikal će biti vraćen nama i u tom slučaju će se smatrati da ste odustali od porudžbine, te da ste ugovor raskinuli. Svakako ćemo Vas kontaktirati kako bismo ustanovili razlog neuručenja, te kako bi se dogovorili o eventualnom ponovnom slanju pošiljke.

Pored artikla ili artikala koje ste poručili će Vam biti dostavljena i sledeća dokumentacija:

- fiskalni isečak-račun, Reklamacioni list, blanko nalog za ispravku i Obrazac za odustanak od kupovine.

*Molimo Vas da svu ovu dokumentaciju koja će Vam biti dostavljena sa poručenim artiklom/artiklima, sačuvate zajedno sa originalnom kutijom u koju je upakovan model koji ste poručili za slučaj kasnije eventualne reklamacije istog.

*Više detalja vezanih za način reklamacije možete pronaći na stranici „Reklamacije“.

NAPOMENA: U cilju da što lakše utvrdite odgovarajuću veličinu obuće za koju ste se opredelili na našem sajtu u delu ONLINE PORUČIVANJE smo naveli dužinu stopala u cm koja odgovara veličini određenog artikla brenda.